Contact

Voor contact kun je gebruik maken van onderstaand formulier of een Whatsapp sturen naar 06 54 912 664.
Liever bellen? Wij proberen zoveel mogelijk bereikbaar te zijn van maandag t/m vrijdag van 11.00u tot 17.00u.

Bij P&M
Wulplaan 4
6713 BT, Ede
Btw-ID: NL003170642B46

  Staat er thuis nog een oud meubelstuk waar je graag vanaf wilt, of een stapel met allemaal oude planken waar je niks mee doet?
  Misschien ligt er ergens wel een hele doos vol met oude schroeven en spijkers weg te roesten.

  Of het nou wiebelt of stuk is, een gat in zit of uit elkaar valt, waarschijnlijk kan het nog wel ergens voor worden gebruikt.
  Je kunt ons een bericht sturen via email of Whatsapp met een omschrijving, duidelijke foto(‘s) en locatie.
  Als wij het kunnen gebruiken en je woont binnen een straal van 25 km dan halen we het op.
  Zo wordt “rommel” opnieuw gebruikt!
  Als bedankje krijg je een (digitale)kortingsbon voor een volgende aankoop in onze webshop.

  Hieronder kun je nagaan of je binnen een straal van 25 km van ons vandaan zit.
  Verder dan 25 km? Neem dan alsnog contact op, misschien komen we binnenkort wel in de buurt of kunnen we iets anders regelen.

  Bezorgen en afhalen

  Alle producten kunnen worden besteld via de site. Voor producten die geschikt zijn voor (pakket)post worden verzendkosten in rekening gebracht. Houdt rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

  Er zijn geen verzendopties beschikbaar voor mijn adres.
  Producten die niet voor pakketpost in aanmerking komen kunnen in onze werkplaats in Ede worden opgehaald. In dat geval staat er bij het afrekenen dat er geen verzendopties beschikbaar zijn.
  Tijdens het bestelproces kun je aangeven wanneer je het product wilt komen ophalen, dit kan vanaf een dag na betaling tussen 11.30u en 18.00u.
  Heb je producten in je winkelmand waarvan een deel wel en een deel niet verzonden kan worden dan kun je ervoor kiezen om de verzendbare producten alsnog op te laten sturen door ze apart te bestellen. Het product dat niet verzonden kan worden zul je dan alsnog een keer op moeten (laten) halen.

  Eventueel kun je ook gebruik maken van een bezorgservice via bijvoorbeeld Brenger of Pickthisup. In dat geval kun je dit bij het bestelproces aangeven. Nadat je met de bezorgservice in contact bent geweest kun je ons de ophaaldatum doorgeven en zorgen wij ervoor dat alles klaar staat.

  Retourneren

  Producten kunnen geretourneerd worden met teruggave van het aankoopbedrag. Het product moet dan binnen 14 dagen na aankoop in exact dezelfde staat terug zijn bij Bij P&M zonder gebruikssporen of beschadigingen.
  Wij behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden wanneer het vermoeden bestaat dat de producten zijn gebruikt of beschadigd.

  Aansprakelijkheid

  Bij P&M is niet verantwoordelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door ons geleverde producten, zoals Handmade of Classic artikelen, dit zijn vaak oude meubels of meubels gemaakt met oud materiaal die door ons met veel aandacht voor detail worden vervaardigd.
  Bij P&M is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout (zoals het ontstaan van kiertjes en scheurtjes in het hout en de afwerklaag).
  De Classic artikelen en het materiaal van de Handmade producten zijn vaak gebruikt en al heel wat jaartjes oud. Daardoor kunnen er gebruikerssporen aanwezig zijn wat het doorleefde karakter geeft.  De normale gebruikerssporen horen daarbij.
  Ook kunnen er oude sporen van houtworm in onze producten zitten, ons advies is dit jaarlijks te controleren en bij voorkeur te behandelen.
  Je kunt altijd contact opnemen voor meer informatie omtrent een product.